Vihdoin sain otettua kuvia tekeleistäni ja keräilyistäni. Vähän kökköjä, kun yöllä huonossa valossa kuvailin.

Keräilyjeni kautta palailen lapsuuteen. Innostuin viime kesänä uudestaan My Little Ponyista, ja niitä kertynyt tähän mennessä vaatimattomat vajaa kolmekymmentä. Osa tosin odottaa vielä kunnostusta - tarvitsen uusia karvoja ennen kuin niistä saa esittelykelpoisia. Tässä kuitenkin nyt kirjahyllyni päällä notkuvat yksilöt. Osa on toisten takana piilossa, joten ihan kaikkia ei näy.

 

Poniharrastus alkoi kun innostuin customoinnista, ja silloin ajattelin, etten sorru keräilemään.. Söpöläiset veivät kuitenkin mennessään. Valmiita customeita on syntynyt kahdeksan, kaksi niistä olen antanut lahjoiksi. Keskeneräisiä on neljä. Tässä minulla olevat kuusi valmista, kahdesta muusta lisäilen kuvat myöhemmin.

 

Ponikeräilyn aloitettuani vannoin, että mitään muita muovinpaloja minulle ei tule. Ja sekin sitten unohtui, kun leluosastojen kiertelyn seuraksena ihastuin Littlest Petshoppeihin. Niitä on sitten vajaa neljäkymmentä, ja lisää tulee aina kun on rahaa. Kirjahyllyssä asuvat nämäkin.

 

Lisäksi maalailen tauluja inspiraation ollessa kohdallaan. Harvoin olen tyytyväinen, mutta pari on päässyt seinälleni. Kuvissa taulujen pinta näyttää vähän oudolle, kameran salama kai sen tekee.

 

 

Tykkään myös tehdä kollaaseja. Vähän aikaa sitten tuunasin ikean tylsän kellon. Siitä on tosin nyt patterit lopussa, pitäisi ostaa uudet. Ja salama taas on tyhmä, alareunassa on ikävä heijastus. :( Viisarit maalaan jossain vaiheessa uusiksi, tuo sävy ei ole oikein hyvä.

 

Blogin aloituksen keksin, kun aikani lueskelin Veeran talli -blogia. Sieltä löysin myös kaavat huopahevosen tekoon, ja innostuin tekemään yhden. Vähän varusteita on myös syntynyt, omilla kaavoillani. Vinkkejä otin kuitenkin edellä mainitusta blogista. Tähän mennessä hevosella on satula, suitset, riimu ja naru, pöläri, varustearkku (josta tuli tajuamattani turhankin suora kopio Veeran tallin vastaavasta) ja satulateline arkkuun. Tässä pari kuvaa, toivottavasti niistä saa selvää. Ensimmäisessä satulateline arkussa, toisessa erikseen.

 

 

Joku päivä vielä jaksan taittaa nuo saranoiden naulat kunnolla.. Ja tehdä koukun suitsille. Talli (tai oikeastaan pelkkä yksi boksi) on myös tulossa, tässä vaiheessa valmiina on lattia ja pari palaa seinää.